ISO 22000 - System zarządzania bezpieczeństwem żywności

ISO 22000 gwarantuje spełnianie wymogów związanych z bezpieczeństwem żywności i dotyczy każdego ogniwa łańcucha żywieniowego. ISO 22000 ujednolica zasady systemu analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli (HACCP).

Dzięki możliwym do kontrolowania wymogom łączy plan HACCP z programem niezbędnych założeń, to jest zasadami właściwej praktyki produkcyjnej, oraz ze stworzeniem efektywnego systemu, prowadzącego do wyeliminowania ewentualnego ryzyka.

Korzyści z posiadania certyfikatu ISO 22000:

  • kompleksowa i skuteczna kontrola ryzyka związanego z wartością zdrowotną środków spożywczych
  • minimalizacja ryzyka pojawienia się żywności niskiej jakości i szkodliwej dla zdrowia
  • większe bezpieczeństwo żywności w całym łańcuchu obrotu środkami spożywczymi
  • kontrola bezpieczeństwa żywności przez niezależną osobę trzecią
  • większe zaufanie opinii publicznej i państwowych organów kontrolnych

Certyfikowana firma może prezentować w swoich materiałach promocyjnych posiadany certyfikat jak i logo URS Certyfikacja bez jakichkolwiek opłat.

Osoby zainteresowane konkretną ofertą mogą skorzystać ze szczegółowego formularza zapytania.

Szybki kontakt
Weryfikacja ważności certyfikatu
United Registrar of Systems Polska Sp. z o.o.
Żeromskiego 62 lok. 2
50-312 Wrocław
Polska
 

Please select ...

Certification of Systems
www.urs-certification.co.uk

Certification of Persons
www.urs-persons.co.uk

Certification of Products
www.urs-products.com

Inspection and Revision
www.urs-inspection.co.uk

Insurance
www.urs-insurance.co.uk

×
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka). Lista cookies i możliwość ich wyłączenia jest dostępna w przeglądarce. Akceptuję, zamknij ostrzeżenie.